Uvek i svuda

Mnogo puta, u svakodnevnim razgovorima, a u najrazličitijim kontekstima, čujem termine poput “tradicionalno” , “etno” , “ručni rad” , “brend”

Neki ljudi se tada vezuju isključivo za jednu ključnu oblast, recimo za neki određeni proizvod, pesmu, hranu, komad garderobe, način izrade… A neki, pak, smatraju da kada se uzme od svega po malo, stvara se, neguje i održava tradicija. I tako se, u okviru malo šire priče o tradiciji, svojata sve i svašta, predstavlja se brendom nešto što to nije, izdaje se za “ručni rad” nešto što ni iz daleka nije izrađeno nečijim vrednim i spretnim rukama…Mišljenja su različita, uvek su bila i biće. Potiču u najvećoj meri od iskustva, načina i stila života, navika, od toga da li znamo da prepoznamo i procenimo prave vrednosti i da stvari postavimo onako kako treba da stoje…

Važno je, pritom, napomenuti činjenicu koja kaže nekako ovako – da bi nešto postalo tradicionalno mora se ponavljati, ustanoviti, prenositi kroz vreme, a trajati i dobijati na značaju. Značaj prerasta u potrebu, uvećana potreba svakako podiže upotrebnu vrednost. Povećana upotrebna vrednost direktno dovodi do prepoznatljivosti među ljudima, tj. na tržištu. Prepoznatljivost polako ali sigurno vodi ka stvaranju brenda – imena koje se pamti, traje, urezuje, koje se jednostavno zna!

Ovo su samo nagrubo nabrojane neke od potencijalnih etapa čitavog, izuzetno složenog, procesa stvaranja imena koje će  na različitim nivoima, u različito vreme i u različitim okolnostima imati podjednako dejstvo. Kod starije populacije, kod mlađe takođe, kod dama, kod gospode… leti, zimi, kada pada kiša i kada opada lišće…uvek i svuda.

ISKON mode je upravo, samo za Vas, uvek i svuda.

Prirodni materijali. Sirovine vrhunskog kvaliteta. Tradicionalne tehnike izrade. Ručni rad. Prepoznatljivi etno motivi. Srpski brend koji odiše tradicijom i postavlja stvari na svoje mesto. Vaskrsava prave, već pomalo, zaboravljene vrednosti.

Šarena lepeza jedinstvenih proizvoda namenjena je svima vama koji prepoznajete kvalitet, prefinjenost, ekskluzivnost, a paralelno sa tim  i prirodnost, trud, rad, ljubav…

Široki krug zadovoljnih kupaca, svakim danom biva sve širi i zalazi u sve pore društva. U umetnost, u muziku, u rođendane, u praznike, u venčanja, u darivanje…u domove, na bulevare, trgove, galerije, muzeje…. sastanke, konferencije, skupove… uvek i svuda!

Ako krenemo redom, umetnost i muziku možemo naravno povezati kao srodne. ISKON mode će se, po Vašoj želji, pojaviti na sceni, na glumcima, na vokalnim solistima, na gledaocima u publici, na slušaocima na koncertu….

Možete se osećati potpuno prijatno i kada je ledeno, kao i kada je vreo letnji dan. Ako obilazite znamenitosti neke metropole ili ste pak izašli da prošetate svoju lepršavu lanenu haljinicu i kupite neku gricku. Krenuli ste na putovanje, u posetu prijateljima. Poklon koji oslikava tradiciju, koji je jedinstven i originalan, ćete zasigurno pronaći u raznolikoj ISKON mode ponudi.

Primereno događaju i prilici, ISKON mode neće Vas izneveriti.

 

Jovana Ivanović

You like this post? Share it with your friends