Registraciju na našem sajtu možete izvršiti na 2 načina:

  1. Klikom na “Prijava/Registracija” link u meniju sajta
  2. Prilikom kupovine/plaćanja

1. Prijava/Registracija

Nakon klika na link “Prijava/Registracija“, otvara se nova stranica podeljena na dva dela. U levom delu je forma za prijavu (za već registrovane korisnike) dok je u desnom delu sekcija u kojoj su navedne pogodnosti koje imate ako se registrujete. Klikom na dugme “Napravi nalog” otvarate novu stranicu gde sistem od Vas zahteva unos imena, prezimena, email adrese i lozinke.

Savet za lozinku: Lozinka bi trebalo da bude sa najmanje dvanaest karaktera. Da je napravite jačom, koristite kombinaciju velikih i malih slova, brojeva i simbola kao što su ! ” ? $ % ^ & ).

Nakon unosa svih traženih informacija, kliknite na dugme “Registrujte se”. Ako su podaci koje ste uneli validni, bićete redirektovani na stranicu Vašeg naloga gde možete pratiti evidenciju Vaših porudžbina, ažurirati adrese za plaćanje i prijem pošiljki, promeniti lozinku, pregledati listu želja ili se odjaviti. Takođe, kao potvrdu registracije dobićete mail dobrodošlice.

2. Prilikom kupovine/plaćanja

Nakon što ste dodali željeni proizvod u “korpu” (uputstvo za kupovinu pogledajte OVDE), prilikom plaćanja sistem od Vas zahteva unos osnovnih informacija koje su neophodne za isporuku proizvoda (Ime, prezime, država, adresa, grad, region, poštanski broj, telefon i email adresa). Ispod ovih informacija, nalazi se checkbox (polje za potvrdu) “Napravite nalog?”.

Ako selektujete ovo polje, sistem će na osnovu već unetih informacija napraviti Vaš nalog, pa prilikom naredne kupovine nećete ponovo morati da unosite sva ova polja.