Totalno belo

Bela boja, ili radije „neboja“ – kombinacija svih vidljivih boja, je jedna od omiljenih u svim ormarima. Ona nas asocira na veselost, nežnost, radost, čistoću, onu dečju nevinost i odsustvo njenog „antagoniste“ – crne boje (ili opet, radije „neboje“).

Bela boja je vrlo izazovna i zahteva određenu dozu hrabrosti. Ističe one najlepše konture ljudskog tela i čini nas da se osećamo lakim, skoro toliko lakim da ćemo da poletimo.

Veliki je izazov ne samo nositi, no i stvarati bele kombinacije.

Svaka kreacija prati svoj sopstveni stil.

Dug svileni beli mantil naglasava vertikalne spojeve svog kroja. Osvezavajuci pogled na nešto na šta smo navikli da bude svakodnevna rutina.

Nema boje koja ne ide dobro uz belu. Za razbijanje njene apsolutne „čistoće“ preporučujemo kombinaciju naših jedinstvenih, ručno oslikanih kreacija,

Rucno oslikana bela haljina

ISKON mode ručno oslikana haljina

Bele pamučne haljine sa oslikanim detaljima, prate Vaše konture, olakšavaju slobodu pokreta i dodatno ističu Vašu ženstvenost. Nežni pokreti četkice ukrašavaju sjajnu belu haljinu, dovode je do savršenstva. Svaki pokret je tačno promišljen, a u duši slikara se nalazi početak istog.

Svako malo nas, zasigurno, podseti na idilične i bajkovite zimske predele – vrati nas u detinjstvo i izmami osmeh na lice. Srećni snežni dani, makar sad i ne voleli hladnoću, su nezamenljiv deo naše svesti. Mir, spokoj i tišina koju nam nudi beli sneg.

Mi biramo i ručni vez. Posvećenost žena koje se trude da zaštite od zaborava ovu veštinu stvaranja umetnosti. Koristeći ništa više do igle i konca. Vez, prastari zanat koji seže još do Asirije, faraonskog Egipta i antičke Grčke, u Srednjem veku je nosio titulu „kraljice ručnog rada“. Za vez je potrebno uložiti mnogo pažnje i truda – razlog zašto se vez toliko ceni.

ISKON mode bela haljinaBelu boju su na venčanjima nosile samo visoke klase, kao simbol svoje jedinstvenosti, vrednosti i razlikovanja od drugih. Zanimljivo je da je kraljica Viktorija imala veliki uticaj na popularnost belih venčanica među narodom, te se taj običaj širi i bele venčanice nose skoro sve mlade zapadne civilizacije od 19. veka.

Bela golubica uvek simboliše mir.Mi biramo i ručni vez. Posvećenost žena koje se trude da zaštite od zaborava ovu veštinu stvaranja umetnosti. Koristeći ništa više do igle i konca. Vez, prastari zanat koji seže još do Asirije, faraonskog Egipta i antičke Grčke, u Srednjem veku je nosio titulu „kraljice ručnog rada“. Za vez je potrebno uložiti mnogo pažnje i truda – razlog zašto se vez toliko ceni.

Bela golubicaBelu boju su na venčanjima nosile samo visoke klase, kao simbol svoje jedinstvenosti, vrednosti i razlikovanja od drugih. Zanimljivo je da je kraljica Viktorija imala veliki uticaj na popularnost belih venčanica među narodom, te se taj običaj širi i bele venčanice nose skoro sve mlade zapadne civilizacije od 19. veka.

Bela golubica uvek simboliše mir.

You like this post? Share it with your friends