Topli pončo

Osoba koja ga nosi odaje utisak slobode i samosvesti zato što je pončo predmet koji se pažljivo bira spram karaktera.

Ukoliko želite moderan, autentičan i pre svega izuzetno praktičan komad garderobe za kojim se svi okreću, nabavite pončo! Možete da ga nosite samostalno ili preko kaputa kao poveći modni detalj umesto šala. Osoba koja ga nosi odaje utisak slobode i samosvesti zato što je pončo predmet koji se pažljivo bira spram karaktera. Veoma je topao i može da se nosi samostalno u prelaznom periodu. Od pelerine se razlikuje po tome što se navlači preko glave. Zbog svog oblika deluje manje formalno, ali uvek efektno.

ISKON mode neobičan pončo

Svima su nam ostali u sećanju smeli Indijanci iz filmova koji su plenili harizmom i veselim bojama odeće i nakita sa malih ekrana. Prastanovnici Amerike deo te harizme duguju  svakako i ponču, koji je dočarao njihov sistem vrednosti u kome sloboda zauzima najviše mesto. Pončo nam pruža mogućnost da oblačenje doživimo intenzivnije, kao kostim prilagođen svakodnevnim životnim situacijama.

Pončo iz Latinske Amerike

Za pobornike opuštenih kombinacija pončo je pravi izbor! Možete odabrati neku jaku boju ili neobičan dezen i uz jednostavne pantalone, još bolje farmerice sa dubokim strukom ili teksas suknju, imaćete zanimljiv nonšalantan izgled. Pogodno je izabrati i neobičan kroj pončoa (recimo u obliku pravilnog kvadrata  kada se raširi) sa detaljima koji će dominirati kao što su velika kapuljača, neobična kragnica ili zanimljivi dugmići u drugoj boji. Ukoliko na pončo stavite širi kajiš na pojasu dobićete sasvim novu efektnu dimenziju uz koju je dovoljna vrećasta torba kao modni detalj.

ISKON mode karirani pončo/pelerina

Ukoliko ste pre za klasične modele koji se lagano kombinuju i mogu da posluže za brojne prilike, kao što su poslovni sastanci ili večernji izlazak, predlažemo da se opredelite za elegantan model od ručno tkane prirodne vune u pastelnoj boji zato što će osvežiti izgled i naglasiti prirodni šarm osobe. Elegantni modeli su sa manjim kragnama ili nešto kraći modeli sa finim porubima i prate liniju tela.

Svaki model ISKON mode, koji vam predstavljamo na fotografijama, izrađen je ručnim tkanjem najkvalitetnije prirodne vune ili pamuka. Modeli su kreirani tako da budu praktični za upotrebu i održavanje, ali i da su nosivi u različitim prilikama. Prirodnim tkanjem dobija se veoma izdržljiv materijal koji ima termoizolatornu ulogu, tako da može da se nosi i kada nije hladno. Možete ih kombinovati na veoma veliki broj načina, samo je mašta granica.

You like this post? Share it with your friends

Leave a Comment