TOP 5 odevnih kombinacija za LETO!

Garderoba za leto treba da je, pre svega, udobna i prijatna za nošenje. Važno je da koža leti slobodno diše, ali i da se telo slobodno kreće. Predlažemo vam nekoliko odevnih komada koje je poželjno da imate, kako biste ispratili trendove, a istovremeno doprineli da se tokom vrelih letnjih dana ne osećate neprijatno i stegnuto.

1. Bela pamučna haljina

Bela pamucna haljina, haljina sa heklanim detaljima, ISKON mode haljina

Udobna bela haljina od pamuka ili lana, idealan je komad za leto, iz više razloga. Prvo, bela boja savršena za nošenje tokom najtoplijeg godišnjeg doba, a drugo, haljine od prirodnih materijala su, opšte je poznato, izrazito udobne i lagane.
Ovakve haljine su najčešće jednostavnih krojeva, srednje dužine i često imaju tanke bretele ili su sečene u oblik top haljina.
Kako biste ove sezone ispratili trendove, priuštite sebi jednu belu haljinu obogaćenu diskretno vezenim ili heklanim cvetnim motivima veselih boja. Uz jednostavne sandalice, ovakva haljina biće jedna od onih komada iz kojih nećete izlaziti” celog leta.

2. Pamučni topPamucni top, pamucna bluza, letnji top, letnja bluza, ISKON mode

Pamuk je materijal broj 1 za leto. Ukoliko ste mladi i nosite top majice, nemojte kupovati one koje su od veštačkih materijala. Znoj u kombinaciji sa sintetikom doprineće pojavi alergija i neprijatnog svraba. Pamučni topovi svetlih boja, krojeni tako da prate liniju tela, iako su jednostavan komad, mogu, u kombinaciji sa pantalonama ili suknjama, biti totalno šik. Ukoliko smatrate da top majice nisu za gradsku vrevu, one svakako jesu za morske avanture.

3. Široke pantalone sa visokim strukom 

Pamucne pantalone, letnje pantalone, pantalone za leto, ISKON modeOvakve pantalone su ovosezonski trend. Nema svetske zvezde koja ih nije ponela. Odlične su u različitim kombnacijama, dnevnim i večernjim, poslovnim i opuštenim. Savršeno se kombinuju sa uzanim letnjim majičicama, ali i sa košuljama uvučenim u njih. Pogoduju za nošenje i tokom svežijih večeri, kada se mogu kombinovati sa letnjim sakoima. Ukoliko postanete vlasnik ovakvog odevnog komada, verujte nam na reč, nećete se pokajati.

4. Dugačka haljina Dugacka haljina, pamucna haljina, duga pamucna haljina, duga haljina, letnja haljina, duga letnja haljina, ISKON mode

Već nekoliko sezona unazad, dugačke, komotne, ženstvene haljine rado su nošene od strane pripadnica lepšeg pola. Ljubav žena prema dugačkim haljinama je razumljiva – za tren oka obučene ste od glave do pete, a uz nekoliko efektnih komada nakita, vaša dnevna haljina postaće savršen komad za noćni izlazak. Naš savet je da vaš izbor padne na jednobojne pamučne haljine, obogaćene ponekim simpatičnim detaljem.

5. Harem pantalone

Bele lanene pantalone, pantalone za leto, ISKON modeŠiroke pantalone u stilu dimija su najudobniji letnji komad koji sebi možete da priuštite. Bilo da su jednobojne ili obogaćene printom, vezom ili nekim drugim detaljem, bilo da su od pamuka ili lana, veoma su udobne za nošenje, komotne su i istovremeno trendi. U zavisnosti od toga da li su kombinovane sa nekom prijatnom letnjom majicom i ravnim sandalama ili košuljom i cipelama na štiklu, ove pantalone upriličiće letnje noćne izlaske, ali i dnevne šetnje po prirodi. Ne osvrćite se na to kako ste seli, da li ste prekrstili noge ili niste, u ovim pantalonama bićete ženstvene u svakoj sedećoj i stajaćoj pozi. Ukoliko se opredelite za harem pantalone, upotpunjene preciznim ručnim vezom, cvetnih, geometrijskih ili morskih motiva, izgledaćete kao da ste sišle sa svetskih modnih pista.

You like this post? Share it with your friends