Šta pokloniti strancu: gostu i domaćinu?

Pitate se šta pokloniti strancu? Kada poklanjate, poklonite ISKON!

Dobar dan, dobri ljudi!

Ja bih još malo na temu pokona ☺

Ali sada iz malo drugačijeg ugla…

Znam da će Vas zagolicati…

Sigurna sam da Vam se nekada desila ovakva situacija – dobili ste poklon, otvorili ga ushićeno, a onda je osmeh nestao, jer ste shvatili da „to“  već imate, i to ne jedno, nego više komada. Čak ste neke i prosledili dalje… Ili možda ovakva – dobili ste poklon koji ste zapravo Vi nekom poklonili…vratio Vam se ☺

A ova poslednja je možda i najmučnija, a sigurno ste prošli i kroz to – kupujete poklon za nekog, razgledate, tražite…sve je nekako slično, isto, dosadno, neoriginalno, svakodnevno…izlazite iz te radnje…ulazite u sledeću, pa u sledeću…na kraju kupujete ipak nešto, jer ne možete više da tragate, odlučujete se za neki osrednji poklon i nadate se da ste pogodili… Poklon je uručen, posmatrate reakciju… „Lepo je, hvala, nije trebalo…“

Šta pokloniti strancu

Standardna „zahvalnica“ i Vi ste zadovoljni, ipak ste dobro odabrali… A da li ste zaista? A gde je oduševljenje, gde je širok osmeh, gde je zagrljaj… Izostale reakcije… Jer smo okruženi morem nekakvih istih ili sličnih proizvoda, stvari… Sve se pretvorilo u jednoličnu sliku… Na žalost…

Ah da, situacija se upravo dodatno pogoršala – samo da dodam da se zapravo sa druge strane, naspram Vas, nalazi neko ko nije iz naše zemlje, neko kome baš i nije red da poklonite toaletni paketić ili mirišljavu sveću… Potrebno Vam je nešto što će ga oduševiti…. Ali šta bi to moglo biti?? Šta? Šta pokloniti strancu?

Ne očajavajte i prestanite sa razmišljanjem! Mi imamo rešenje! Vraćamo Vam osmeh na lice i nudimo unikatnost, originalnost i vrhunski kvalitet! Nudimo odgovor na pitanje šta pokloniti strancu.

Kada poklanjate, poklonite ISKON!

Brend prepoznatljiv po specifičnoj tradicionalnoj noti, po etno motivima, po zanimljivim načinima izrade. Ispleteno, izvezeno i istkano sa mnogo pažnje i ljubavi. Zato je svaki komad ponaosob specijalan, poseban i kao stvoren da bude poklonjen!

***Kada Vam dolazi neko ko nije iz Srbije***

Sta pokloniti strancu - idealan poklon Zašto ga ne biste darovali onim što je napravljeno u Vašoj zemlji, tradicionalnim metodama izrade, sa etno motivima, ručno izrađenim ukrasima i vezovima. A kako mi to stvaramo i koje materijale koristimo, pogledajte upravo OVDE.  Usput ispričate i propratnu priču, prezentujete našu zemlju na najbolji mogući način, privučete što više ljudi da ponovo budu naši gosti. Znamenitosti i lepota ima pregršt, od kulturno-istorijskih, preko antropogenih, pa sve do tradicionalne hrane, muzike, folklora… Osmislite jedinstveni doživljaj za Vaše goste…

I onda, za kraj te lepe priče, pridodate jedan od naših komada, kao divan poklon, čak možemo reći i suvenir, pošto odiše tradicijom i prepoznatljivim etno motivima Srbije. U rukama stranca ostaje kao divna uspomena i sećanje, kao topao poziv za ponovni dolazak.

***Kada odlazite u posetu prijateljima***

… ili pak na poslovni sastanak… zapakujte ISKON i oduševite… Poklonite nešto sa mirisom naše zemlje, prepoznatljivo i jedinstveno. Uz jedan od naših vrhunski kvalitetnih šalova, koje možete pogledati ovde – po kategorijama “muški” i “ženski” i zapakujte recimo i pirotski kačkavalj i opanak u vidu suvenira i Vaš poklon će se pamtiti zauvek. Biran sa puno pažnje, topline, svakom će staviti do znanja da ste ponosni na to što poklanjate i da vam je ta osoba veoma važna.

“Zgodni” smo i za rešenje u “minut do ponoći”, kada ste zaboravili poklon, a već ste na aerodromu! Tu smo, ne brinite! https://iskonmode.rs/store-locator/ Svratite do nas i odaberite ono što Vam se najviše dopada.

 

I, gde sledeće putujete? ☺

 

Jovana Ivanović

You like this post? Share it with your friends