Šta je to nebesko trčanje?

Skajraning (skyrunning) ili nebesko trčanje je mlad sport, koji vrtoglavo raste kako u svetu tako i u Srbiji. Ono što krasi ljude koji su se vezali za nebesko trčanje je zajednička ljubav ka prirodi, planinama, sportu i miru.
Lepeza učesnika je neverovatna. Iako na startnoj liniji imate diplomate, vlasnike kompanija, profesionalne sportiste, zanatlije, profesore, nemate osećaj da je zajednica različita, svi su kao jedan.
Zanimljivo je koliko se u planini gube sve titule i statusi.
skyrunning u Srbiji ISKON mode
Zdravi ljudi sa osmehom na licu spremni za avanturu i sjajno druženje.
Sve češće možete videti kompletne porodice, podržavaju jedni druge, uče decu pravim vrednostima i kako se čuva okolina. Boraveći na planini čovek uvek izlazi iz zone komfora, vrati se suštini i shvati koliko je bitno vratiti se svojim korenima.
ISKON mode skyrunning Srbija
Povreda je jako malo, vaše telo je napravljeno za kretanje po neuređenim terenima od iskona. Vaši preci došli su sa brdskih predela, gde su izgradili poštovanje ka prirodi, ljudima i spoznali zadovoljstvo u malim stvarima. Dobrodošli u svet nebeskog trčanja, aktivnost gde ste između neba i zemlje, okruženi pozitivnim ljudima i zdravim načinom života.
ISKON mode i skyrunning Srbija
Ne da osvojite, već da budete osvojeni!
Više informacija možete da pronađete OVDE

You like this post? Share it with your friends