Zašto sa strepnjom čekamo jesen?

Šta je jesen u sećanju mnogih od nas? Prvi prohladni vetrić uz čiju pomoć požutelo lišće prekriva ulice. Početak škole ili fakulteta i ponovna izvesnost susreta sa nekim za kojim čeznemo, ili uzbudjenje koje donose nova poznanstva. Miris jesenje kuhinje i dunja koje kao da svetle i kada su sva svetla ugašena… Klupe u parku koje podsećaju na prazne čekaonice. Kiša, koja se lepi ne samo za prozore već i za naše raspoloženje i uporno pokušava da nas obeshrabri, i nezbežna jesenja odeća …

Zašto uvek sa strepnjom otvaramo ormar u jesen. Kao da je živ i svakog trenutka spreman da nam saspe u lice frustrirajucu istinu: Nemaš šta da obučeš! I to izgovara pun, puncat garderobe i razbija svaku zabludu da se tu krije ipak nešto što može da reši bar današnju kombinaciju. Gde je sva ta jesenja odeća?

I ta jesen, koliko god se branili, uspe uvek da nam ubrizga dozu depresije i malodušnosti. Leto nam je usadilo navike slobode, uz laganu i prijatnu garderobu hodali smo bosi, a sada, kao da treba da navučemo neku tešku uniformu. Ali ne mora da bude tako. Postoji rešenje da se osećate prijatno, neopterećeno i da jesenjoj depresiji odgovorite na pravi način.

Šta najviše uliva samopuzdanje, kada treba otići na posao, sastanak, ili bilo kakav javni događaj? Odelo ne čini čoveka, ali itetakako pomaže da se osnaži temelj našeg samopouzdanja. U nekim zemljama sa mnogo kiša i oblaka postoji običaj da se ne nose crni kišobrani Zašto? Pa da bi se razbilo sivilo, i svako, svojom bojom kišobrana učini da ulice postanu pokretne bašte koje prkose sivom nebu.

Uzvratite i Vi bezobraznom ormaru, tako što ćete u njega trijumfalno smestiti komade ISKON mode koje smo, samo za Vas pripremili za jesen i zimu. To je odeća od najfinije italijanske vune i više nećete morati da se mučite da biste odgovorili na pitanje: šta da obučem!

I ne samo to! Ponećete boje naših komada i u drugima izazvati osećaj topline i optimizma. Iskustva naših klijenata nam govore da svako ko nosi naše kombinacije je istovremeno i modni savetnik. Zato što naši modeli skreću pažnju i često sledi pitanje: izvinite gde ste to kupili?
Zašto smo tako samouvereni dok vam preporučujemo naše modele?
Zato što su naši kreatori vođeni tradicijom i neprolaznim savetima koje nam pruža priroda. Moderni trendovi su lako usadjeni u kalup koji čine prirodni materijali i sve to uz  razmišljanje o klijentovim potrebama. Pravimo odeću koja će biti partner, a ne teret.

Prošetajte kroz galeriju naših modela i videćete jednu sasvim drugačiju jesen. Prijatni materijali, komadi, dovoljno „nametljivi“ da skrenu pažnju na Vaš dobar ukus, učiniče da vaš stili nastavlja da cveta  dok se mnoge boje polako gase.
I ono što je najvažnije bićete mirni jer ste oterali zlobnog duha iz ormara. ISKON mode, čarobne reči, koja će vaš ormar pretvoriti u trezor sa dovoljno blaga za jesen i zimu.

You like this post? Share it with your friends