Prolećno odevanje za muškarce

Zašto moda mora biti rezervisana samo za žene? Kao i žene, tako se i muškarci mogu savršeno odevati tokom proleća koje nam uskoro dolazi! Postoje neki bazični odevni komadi koje bi svi muškarci trebalo da poseduju, a opet postoji i takva odeća gde mogu eksperimentisati i ostvariti svoj lični pečat. Prolećno odevanje za muškarce može biti jednostavno i uzbudljivo uz nekoliko osnovnih pravila.

Pravila za prolećno odevanje za muškarce:

  • prirodni materijali, poput lana i pamuka

  • svetle boje

  • zanimljivi dezeni

  • belo kao osnova

  • spoj praktičnog i modernog.

Pamučna polo majica 

Prolećno odevanje za muškarceZa proleće svakako treba da odaberete kratak rukav, prilagođenog dizajna i svetlih boja. Polo majica je mudar izbor odevnog komada za polu-profesionalno oblačenje i druge prilike koje zahtevaju da malo više obratite pažnju na odevanje.

Ne zaboravite majicu ispod odeće

Budući da je početak proleća obično promenljiv, u smislu da je još uvek pomalo hladno, a tek počinje da bude toplo – obična majica bez rukava može da se nosi ispod druge odeće.

Obične majice kratkih rukava za svaki dan

Obične pamučne majice kratkih rukava su neverovatno svestrne. Mogu se nositi tokom čitavog dana, a postoje i posebno dizajnirane majice koje mogu čak da se nose i u nekim večernjim izlascima.

Košulja-tunika od prirodnih materijala je sve popularnija

Prolećno odevanje za muškarceOvaj odevni komad je sve popularniji kod muškaraca. Košulja-tunika za muškarce je naročito podesna da se nosi u proleće. Uvek izaberite one napravljene od lana, pamuka ili nekog drugog laganog i prirodnog materijala, kako bi vaša koža mogla da diše i da vam bude udobno. Izaberite jednu sa kratkim rukavima i jednu sa tri-četvrt rukavima.

Lagana jakna neka je uvek pri ruci

Uvek pri ruci imajte laganu jaknu, tzv. vetrovku. Ovakve jakne su izuzetno korisne tokom prolećne sezone. One vas štite od prohladnog povetarca ranog proleća, a takođe vas mogu zaštititi i od blage kiše. Samo pazite da odaberete onu sa kapuljačom.

Moderan lagani mantil

Mantili su lagani, što ih čini pogodnim za prolećno odevanje za muškarce. Postoje mantili  različitih boja i dezena, pa izaberite onaj koji vam najviše odgovara, shodno vašoj ličnosti.

Duge pantalone od laganih materijala

Prolećno odevanje za muškarcePantalone od lana mogu biti i praktične i moderne. Veoma su lepe, mogu se nositi u nekim svakodnevnim prilikama, ali i biti tako dizajnirane da ih možete nositi i u veoma posebnim prilikama.

Bele patike

Uvek treba da imate par belih patika koje idu uz sve. One su kao bela košulja – prosto ih morate imati. Zašto bele?  Bela je, za razliku od crne, teget ili tamnijih boja, posebno dobra za proleće.Prolećno odevanje za muškarce

You like this post? Share it with your friends