Prirodan izgled je uvek u modi

Lepe vesti iz sveta mode – najpoželjniji je prirodan izgled u predstojećoj sezoni! 

Svež i prirodan izgled je uvek u modi bez obzira na aktuelne trendove. Ukoliko želite da prilagodite svoj stil hladnijem delu godine donosimo nekoliko saveta. Nova sezona je u znaku romantike i vraćanju krojeva iz 70-tih godina (dominacija klasičnog džinsa i igra proporcija) i zanimljive kragne. Naravno, svako prema svom afinitetu i potrebama. Modni magovi iz svetskih modnih centara naglašavaju važnost prirodnog izgleda i zdrave kože.

ISKON mode u Švedskoj

Za prirodan izgled neophodan je dobar izbor kozmetike pa nije zgoreg obratiti pažnju na sastav kozmetičkih preparata. Danas nije veliki problem pronaći kozmetiku od potpuno prirodnih sastojaka zato što je najčešće dobro označena simbolima i zelenom bojom u parfimerijama i apotekama. Za zdravu kožu treba obratiti pažnju na raznovrsnu ishranu i kvalitetan san. Puštena sjajna kosa, bez dodatnog stilizovanja je najlepši modni detalj na vama ove godine. Alternativa puštenoj kosi može da bude visoko podignuta kosa u rep ili nehajna iskošena malo labavija pletenica. Što se tiče šminke, preporučuje se blistav ten, pokrivene nepravilnosti uz pastelne boje zemlje kada su u pitanju senke za oči.

ISKON mode u Švedskoj

Neizostavan izbor su, naravno, prirodni materijali. Izdvajamo vunu i pamuk koji su ručno tkani i bojeni proverenim tekstilnim bojama. Boje su tople, jakih tonova i kontrastne kombinacije, tako da vam nije potrebno mnogo modnih dodataka. Ručno tkana ešarpa, jarko plave ili krv crvene boje, vidljive geometrijske teksture sa resama otvoriće svedeniji model kaputa ili jakne iz prošlih sezona. Topli kaputi od vune širih naramenica i nešto duži, ispod kolena, biće često viđeni na ulicama širom sveta. Ogrtači su dobar izbor za prelazni period a možete ih naći u različitim bojama i sa zanimljivim ručno rađenim detaljima na okovratniku.

ISKON mode u Švedskoj

Modna kuća ISKON mode prati kretanja modnih trendova i usklađuje promene sa pravim vrednostima. Visoko kvalitetni, ručno rađeni materijali su osnova dobrih modela. Boje i dezeni su u skladu sa svetskim trendovima, a detalji su inspirisani folklorom i prirodom. Modeli se prave u malim serijama, ručnom izradom i pažljivim odabirom svakog deatalja.

Preporučujemo modele iz nove kolekcije koja je bila predstavljena početkom septembra u Švedskoj, u gradu Linšeping na naše veliko zadovoljstvo. Prilagodite trend svojim potrebama i uživajte u kvalitetu i pravim vrednostima.

You like this post? Share it with your friends

Leave a Comment