Oduševite je poklonom: 5 idealnih poklona za dame!

Šta je to 5 idealnih poklona za dame?

Pravila, pravila… Vrlo često smo u prilici da postupamo i da se vladamo prema određenim pravilima. Nekada nam dobro dođu, nekada nas guše i opterećuju…

Pet idealnih poklona za dame ISKON modeA da li postoje pravila poklanjanja? Postoje, oduvek su postojala. Šta je prigodan poklon za prijatelja, šta se poklanja strancu u zavisnosti iz koje je zemlje, šta je zanimljivo pokloniti detetu…? Više su to predlozi i preporuke, izvučeni iz dugogodišnje prakse poklanjanja…iz tradicije, mentaliteta, društvenog položaja, zvanja, titule, međusobnih odnosa među ljudima…

Nije, naravno, nužno uvek i isključivo ići tim putem kada su pokloni u pitanju. Svakako uvek odaberite poklon sa pažnjom i od srca i sigrno nema greške!

Mi vam predlažemo i dajemo ideje koje će Vam pomoći prilikom odabira poklona za dragu osobu, poslovnog partnera, prijateljicu, dame koje su Vaše zaposlene….

Ovom prilikom izdvajamo 5 različitih komada, svaki sa svojom pričom, unikatnošću, namenom.

1. Ženska suknja

*Višak u plakaru-nikada!*

Hajde da pitamo bilo koju damu, od damice-devojčice, preko devojke-tinejdžerke, do zrelih žena i starijih dama, koliko suknji imaju u plakaru… Hmm, sumnjam da će znati tačan odgovor! ☺

Suknja je naprosto odevni komad koji na najrazličitiji način oslikava ličnost žene, temperament, čak i raspoloženje… Maxi, midi, mini… jednobojna, šarena, na tufne, na pruge, trapezasta, asimetrična, uzana, široka, sa visokim pojasem, bela dugačka, crna kratka suknja…. Može! Od svake po jedna… ili dve…ili tri ☺

Ručni rad, unikatni modeli i etno motivi su ono što Iskon mode izdvaja iz mase drugih. Veliki broj modela od kojih zastaje dah i koji čine da se jednostavno okreću za Njom! Tradicionalna a moderna, etno ženska suknja koja odiše stilom i lepotom. Odmah bacite pogled na naše suknje OVDE!

Obradujte neku Vama dragu damu, bilo da je u pitanju rođendan, praznik, ili pak, korporativni poklon.

A ovde možete pogledati i sirovine vrhunskog kvaliteta koje se koriste u izradi  https://iskonmode.rs/sirovinski-sastav/.

 

2. Pelerina/Pončo

*Za dame koje poznaju sebe, koje su romantične i nežne*

Sigurno imate barem jednu takvu damu u svom okruženju, a da se razmišljate šta bi to mogao da bude savršen poklon za njen predstojeći rođendan!

Prestanite sa razmišljanjem i već danas pogledajte našu šarenu kolekciju gde smo spojili pelerinu i pončo kao bliske rođake po sastavu i izgledu. Ono što ih takođe povezuje je način izrade-svi komadi su ručno rađeni što im daje posebnu vrednost i značaj.

Za izradu je korišćena pretežno vuna vrhunskog kvaliteta, pa će ponosna vlasnica biti prezadovoljna Vašim odabirom. Etno motivi su ono što naše modele čini prepoznatljivim!

Uklopite boje uz njenu kosu ili oči. Igrajte se i učinite je srećnom.

OVDE možete pogledati naše modele pelerina.

 

3. Jakna

*”Ogrnite” nekog srećom*

Ako ste se ponadali da će nas zima zaobići, varate se! Pao je sneg!! ☺ Nije baš prekrio breg, ali je taman idealno za neku od naših jakni!

A zašto bi baš neka od njih bila savršen poklon? Dok razmišljate, mi Vam dajemo opis prve iz naše široke kolekcije, i dajemo odgovor na pitanje “zašto”… a ostale jakne pogledajte OVDE.

  • Originalna, autentična, ručno rađena ženska jakna
  • Duga, zimska, topla, vunena jakna sa kapuljačom
  • Najfinija italijanska vuna 100%
  • Kopčanje – ručno rađeno dugme
  • Okrugli rub oko vrata
  • Široki rukavi, 7/8 dužine
  • Nerastegljiv materijal
  • Ručno tkanje
  • Etno motivi

Sigurni smo da smo Vas zainteresovali! Ovakav poklon je jedinstven, unikatan, poseban! Model prilagodite osobi kojoj je poklon namenjen.

A da bi Vam bilo još lakše i brže, ovde možete pogledati na koji način možete poručiti odmah. https://iskonmode.rs/uputstvo-za-kupovinu/

 

4. Šal

*Zadovoljstvo oko vrata*

Ne poznajem osobu koja ne voli šal. Bukvalno. Bilo da greje, bilo da je modni detalj, uvek je prisutan.

Mi Vam ga predlažemo kao ideju za savršen poklon.

Zašto baš šal?

Zato što ima višestruku upotrebnu vrednost pa ga možete pokloniti za različite događaje.

Kao poklon za rođendan-uklopite dezen, motive, boju sa karakterom osobe kojoj kupujete. Kao poklon za godišnjicu-poklonite ga svojoj dragoj dami i stavite joj do znanja koliko Vam znači jer ste bas samo za nju odabrali neki naš unikatan i ručno rađen šal sa prepoznatljivim etno motivima. Kao korporativni poklon-odaberite ono što Vam se dopada, mi ćemo uraditi za Vas-pokažite Vašim vrednim damama da cenite njihov rad, tako što ćete ih obradovati jedinstvenim šalom izuzetnog kvaliteta.

Ne gubite vreme, pogledajte odmah i poručite OVDE 

 

5. Kaput/Mantil

*Da ona zablista*

Pogledajte naš predlog kaputa OVDE.

A zamislite sada osmeh na licu kada Vama draga dama otvara poklon u vidu ovog vunenog, ručno tkanog kaputa! Širok osmeh, odmah ga isprobava, okreće se da pogleda sa svih strana, prezadovoljna, presrećna, već zna gde će ga premijerno obući! Pa gde ćete idealniji poklon? Odluka je tu a Vi samo odaberite veličinu i željno iščekujte trenutak kada ćete joj uručiti paket ☺ Mi znamo da će to biti dan za pamćenje! Uverite se!

Jeste li već smislili idealan poklon kojim ćete oduševiti??

Jovana Ivanović

You like this post? Share it with your friends