Oduševite ga poklonom: 2 idealna poklona za muškarca

Poklon za muškarca? Večita dilema – da li je jednostavnije odabrati pravi poklon za ženu ili za muškarca. Da li je moj poklon dobro odabran?

Mišljenja su podeljena, od slučaja do slučaja. Odabir poklona pre svega, većina se slaže, zavisi od toga da li i koliko poznajete osobu kojoj je poklon namenjen. Što je bolje poznajete, čini se lakše je. Ali to zna biti mač sa dve oštrice! Kada nekog poznajete „u dušu“, nailazite na problem šta odabrati od desetak idealnih ideja ☺ Kada je poznanstvo površno ili na nivou poslovnih odnosa, ponovo nailazimo na problem-da li je naš poklon odgovarajući za nivo odnosa, da li nismo preterali, da li nismo poklonili malo… I tako, u nedogled, sa pitanjima i dilemama, trilemama…

 

Mi uskačemo kao pomoć i dajemo predlog za 2 idealna poklona za muškarce, kojima ćete oduševiti, bez da razmišljate da li ste pogodili ili ne.

Obećavamo ☺

Muška košulja

*** original na dar ***

Ono što nijednom gospodinu, mlađem ili starijem, zasigurno nikada nije višak je svakako košulja.

Ali ne tek neka košulja, obična i neprimetna! Mi nudimo široku lepezu jedinstvenih, ručno rađenih muških košulja od vrhunskih sirovina.

Modeli su raznovsni, te ima mogućnosti za poklone različitih namena. Sasvim sigurno ćete pronaći odgovarajući model, kroj i dezen. Od čisto belih, klasičnih, koje mogu biti prigodne za svaku priliku i kombinaciju, do onih sa ručno vezenim etno motivima, koje su idealan poklon za strance ili za osobe kojima je tradicija na prvom mestu. Naše košulje se takođe  mogu nositi i na zvaničnim poslovnim sastancima ili državnim skupovima, jer odišu elegancijom i prefinjenošću. Tako da ukoliko tražite kvalitet, udobnost i tradicionalnu prepoznatljivost-izvolite! Poručite odmah!

Da li će to biti košulja kratkih ili dugih rukava, pamučna ili lanena, sa klasičnom ili sa “ruskom” kragnom, na pertlanje ili na dugmad, na Vama je da odaberete, upakujete i oduševite!

A nešto više o samim modelima  možete pročitati OVDE.

ISKON mode pamucna muska kosulja, kosulja za muskarce, poklon

ISKON mode pamucna muska kosulja, kosulja za muskarce, poklon

 

 

 

 

 

 

 

 

Muški šal

*** pažnjom do sreće ***

Davno je prošlo vreme kada su muškarci bili ograničeni na samo par boja kada je u pitanju garderoba i “accessories” – dodaci istoj. Ranije je to bila crna, siva, teget, braon… i tu se sve završavalo.

Danas je priča potpuno drugačija. Razne kombinacije su aktuelne, moderne. Vezano za boje, dezene, materijale… U zavisnosti od karaktera muškarca, posla kojim se bavi, trendova koje diktira okruženje, zavisiće i stil i poklon za muškarca.

Ali ono što je uvek potrebno, dobrodošlo, ono što daje poseban moment celoj priči, što se može uklopiti u bilo koju kombinaciju, vreme i trend je muški šal.

Muški šalovi su ono na šta smo posebno ponosni!

Jednobojni, šareni, sa etno motivima, ručno rađeni, tkani na razboju, sa ručno vezenim ukrasima… Unikatni modeli koji čekaju svog vlasnika! SIROVINE koje koristimo su najvišeg kvaliteta, a koje su, pogledajte OVDE.

Zašto baš šal? Zato što je uvek u prvom planu, zato što privlači pažnju i poglede, divljenje i poštovanje. Zato što će svog vlasnika „ukrasiti“ gde god da krene, a isto tako i ugrejati, kada god da je to potrebno. Šal kao poklon je zaista pun pogodak u svakom smislu, jer time nekom stavljate do znanja da Vam je važan, da ste brižljivo birali poklon, da želite da taj neko ima nešto unikatno i jedinstveno, a vrhunskog kvaliteta.

Odaberite neki od naših ekskluzivnih modela, koje možete pogledati OVDE i oduševite… voljene osobe, kolege, poslovne partnere, domaće prijatelje, prijatelje strance, očeve, braću…

Ko god da odveže mašnu sa upakovanog šala, sreća je zagarantovana ☺

Jeste li se već odlučili za model?

 

Jovana Ivanović

You like this post? Share it with your friends