Novi projekat: Personalizovani savršeni pokloni – šal, cipele, torbe, novčanici…

Prirodni materijali + Originalnost + Visok kvalitet izrade = Savršen
poklon
Curious Leather Craft + ISKON mode = savršen poklon
Poslednjih nekoliko godina ISKON mode postaje sve više prepoznatljiv po svojim unikatnim, ručno izrađenim šalovima od visoko kvalitetnih prediva koja uvozimo iz Italije. To su šalovi od kašmira, svile, alpake, jaka, merino vune, angore, pamuka, lana kao i kombinacije tih prediva.
Osim što se prodaju u našem izložbeno-prodajnom salonu u Skadarskoj 6/12, na aerodromu Nikola Tesla u okviru „Serbian Haus“ oni se prodaju u više od 10 butika u Švajcarskoj, Nemačkoj i u Moskvi.
Personalizovani savršeni pokloni
Šal se iskristalisao kao savršen poklon. Kada poklanjamo tu rukotvorinu nemamo bojazni da veličina neće odgovarati, da taj poklon osoba već ima u svom ormaru, da nismo originalni ili da će naš poklon
biti samo prosleđen dalje.
Poslednjih godina šal je postao nezaobilazan modni detalj. Nije retkost da se nosi umosto kravate, čak i na mestima gde je to doskora bilo nezamislivo. Vraćamo se prirodnim materijalima prvenstveno zbog njihovih kvaliteta. Nažalost, moramo da priznamo, sintetika je već postala dominantna sirovina za sve, pa i za odeću.
Ponovno „otkrivanje“ prirodnih materijala dovodi nas do toga da se i na taj način možemo izdvojiti iznad prosečnosti jer želimo da budemo ekološki osvešćeni i da ne potpadamo u okvir potrošačkog društva.
Personalizovani savršeni pokloni
Radije ćemo imati manji broj stvari koje su vrhunskog kvaliteta. Neosporna je činjenica i da su prirodni materijali višestruko, pa i nekoliko desetina puta, skuplji od sintetički nastalih materijala.
Šal je veoma tražen i za korporativni poklon. Prošla su vremena poklanjanja „reda radi“. Svi imamo problem kada treba nekoj „posebnoj“ osobi da poklonimo nešto takođe posebno… da li to već ima… da li je dostojan poklon… da li će joj odgovarati…. Šal eliminiše sva pitanja koja nam se javljaju dok tražimo savršen poklon za naše najdraže ili idealan poklon za poslovne saradnike!
Tako smo od šalova za svakodnevnu upotrebu, planinu,  za posebne prilike… preko naših vunenih šalova – ogrtača za sve prilike, od predivnog mohera…. razvili šal sa kojim se ponosimo. Šal koji se ručno radi od prediva predviđenog za mašinsko tkanje. Uspeli smo da napravimo veoma tanak šal od najkvalitetnije merino extra fine superwash vune kao i kašmira, alpake i angore… To su šalovi koji se nose ispod sakoa i bez problema menjaju kravatu. Sa ponosom ističemo da su to posebni biznis šalovi za posebne žene i muškarce koji iznad svega cene kvalitet, originalnost i prirodne materijale. Kada svemu tome dodamo i 100% ručni rad onda definitivno dobijamo kombinaciju za
„savršen poklon“.
Personalizovani savršeni pokloni
Zahvaljujući našim prijateljima iz Curious Leather Crafts krenuli smo da dodatno personalizujemo savršen poklon tako da se uz svaki ISKON mode šal može uraditi, u istom šablonu, torba, novčanik, kaiš, privezakorganizer ali i fantastične kožne cipele.
Sve se može personalizovati ne samo izborom modela šala nego i odabirom vrste kože od koje želimo da se radi, preko odabira adekvatnog modela torbe, dezena, modela obuće, veličine… pa do
učestvovanja u procesu dizajniranja kako bismo svakom komadu dali dodatnu individualnu notu i kako bi to bili personalizovani savršeni pokloni.
Curious Leather Crafts je mlada porodična firma koja je za samo 3-4 godine postala prepoznatljiva po svojoj obući i kod ljubitelja van Srbije. Njihove rukotvorine se prodaju širom sveta online ali i u nekoliko objekata u EU.
Personalizovani savršeni pokloni
Srećni smo što i u ovom „teškom vremenu“ postoje preduzetnici koji su prvenstveno poštovaoci pravih vrednosti pa tek onda okrenuti ka profitu…
Neverovatno je kako je sa malo reči i sa kolikom lakoćom došlo do „samoiniciranja“ početka naše saradnje. Iako još definitivno nismo ni sami svesni kako će ići ta saradnja, morali smo da da
podelimo sa Vama ovu aktuelnost i novi projekat: personalizovani savršeni pokloni.
Sigurni smo da će saradnja biti i više nego plodonosna kao i da možemo ispuniti sve Vaše želje.
Uživajte u gledanju našeg prvog zajedničkog projekta: „Curious Leather Crafts & ISKON mode

Vaša korpa