Novi modni izložbeni sistemi

Brend ISKON mode za osam godina koliko postoji, sve vreme je tragao za idelnim rešenjem i opremanjem svog izložbenog prostora. Osim želje da to bude estetski lepo i funkcionalno, vodili smo računa da u potpunosti odgovara našoj filozofiji stvaranja i poslovanja, a to je da bude originalno, unikatno, od prirodnih materijala i, naravno, praktično za upotrebu.

Izložbeni sistemi koje vam ISKON mode predstavlja su savršeno prilagođeni za izlaganje šalova u različitim ambijentima i prostorijama, a uz koje uvek možete biti sigurni da će šalovi zasijati u pravom svetlu.

izložbeni sistemi

Izložbeni sistemi od prirodnih materijala

Trudimo se da ostanemo odani svom osnovnom postulatu – prirodnim materijalima – u najvećoj mogućoj meri. Tako su i naši izložbeni sistemi koncipirani da budu prijateljski prema našoj životnoj okolini uz prepoznatljiv kvalitet prirodnih materijala.

Posebno smo vodili računa o ekološki prihvatljivim elementima. Kako je vreme prolazilo naše iskustvo je bilo veće, a samim timi zahtevi su bili konkretniji. Osim želje da redizajniramo naš salon u Skadarskoj ulici, javljaju se zahtevi naših poslovnih partnera u Švajcarskoj, Nemačkoj i Rusiji za posebno prilagodljivim izložbenim sistemom.

Od ideje do realizacije

Na sve naše zahteve, već iz prvog pokušaja, odgovorio je veoma talentovan arhitekta Damir Krdžović koji, iako veoma mlad, ima impozantno iskustvo u svojoj branši. Nastala su dva izložbena sistema, koji zajedno čine celinu no koji mogu da funkcionišu nezavisno jedan od drugog. Montiraju se veoma lako i brzo i nije potrebno nikakvo posebno pripremanje prostora kako biste instalirali naše izložbene sisteme.

SISTEM R 01

Višenamenski – U pitanju je kombinacija punog drveta jasena i javora koji se međusobno povezuju kožnim vrpcama. Sistem može da se instalira na površini od jednog metra pa do nekoliko stotina metara kvadratnih. Svaki modul je neovisan od prethodnog. Sami kombinujemo police, vešalice i fioke onako kako želimo, na visini koju želimo. Sistem R01 možemo prilagoditi samo haljinama ili samo šalovima ili pak kompletnoj ponudi ISKON mode brenda.

SISTEM R 02

Za ručno tkane šalove – Od 2015. godine ISKON mode poznaje sve poznatiji po svojim unikatnim, ručno tkanim šalovima, isključivo od prediva prirodnog porekla koje uvozimo iz Italije. Osim sve većeg broja ponosnih vlasnika naše rukotvorine u Srbiji, od 2017. godine zahvaljujući našim partnerima u Švajcarskoj, Nemačkoj i Rusiji se u više od 10 butika mogu kupiti naši šalovi.

Prilagođenost različitim prostorima

Povećana potražnja za našim šalovima stvorila nam je i imperativ da stvorimo uslove da ti šalovi budu vidljivi u svoj svojoj lepoti i prezentovani na način koji jedna takva rukotvorina i zaslužuje. Ovaj sistem sve to omogućava i to na najvišem mogućem nivou.

Prostor od 120 cm x 80 cm sa visinom od 180 cm pa do 240 cm uz puno drvo u kombinaciji sa kožom i staklenom policom predstavlja jedno originalno, funkcionalno i prelepo rešenje za izlaganje naših unikatnih šalova u svim mogućim prostorima.

Preuzmite katalog OVDE.

Vaša korpa