Drugi o nama: Porsche Finance Group Serbia – Marketing Manager

Kvalitet, stil, tradicija iskazana na moderan način i unikatnost obično su opisi proizvoda koje vezujemo za najpoznatije svetske proizvođače.
Pravo je zadovoljstvo kada se susretnete sa domaćim proizvođačem koji nudi i više od toga. Više od toga je emocija koja je utkana u svaki komad ISKON mode proizvoda.

ISKON mode tim je afirmativan, kreativan, brz i pouzdan. To ih čini profesionalnim ali ono što ih čini posebnim i izdvaja od proizvođača istih ili sličnih proizvoda je porodični i emotivni pristup. Posao koji obavljaju je njihov stil života i to se vidi na svakom šalu, ogrtaču, košulji, mantilu ili bilo kom drugom proizvodu koji osmisle i naprave.

Odabir premium poklona u korporativne svrhe nikada nije jednostavan zadatak ali kada odaberete ISKON šalove, ogrtače i shvatite šta je umetnost poklona i poklanjanja. Mogućnost da izaberete poklon koji je u skladu sa ličnošću osobe kojoj je namenjen čini poklon nepogrešivim. Ukoliko takav šal ili ogrtač i ne postoji, nije nikakav problem, ukratko opišete osobu kojoj pripremate iznenađenje i brzo dobijate rešenja bolja od onih koje ste mogli i da zamislite. Sve dobija još veću vrednost kada i sami dobijete priliku da sednete za razboj i date lični pečat poklonu koji ste namenili osobi koja vam je važna.

Svaki ISKON mode proizvod ima mnogo veću (i dublju) vrednost od one upotrebne koju donosi.

Ružica Ristić Pristovšek
Marketing Manager
__________________
Porsche Finance Group Serbia

Vaša korpa