Koju jaknu izabrati ove sezone?

Jakne su nešto što je vanvremensko. Mogu se iskoristiti tokom većine godine, u skoro svim godišnjim dobima i čine onaj deo nas koji svi ljudi prvo primete. A koja je savršena jakna za ovu sezonu?

Bilo da je hladnjikavo, prohladno, veoma hladno ili pak nešto toplije – jakna je tu. Ove godine smo se potrudili da Vam na raspolaganje stavimo još više različitih unikatnih modela i načina na koji možete da iskažete sebe i ostanete jedinstveni.

U velikom izboru jakni, su se posebno izdvojile jakne: na rajsferšlus, drvene dugmiće, sa kapuljačom i blejzer-jakne.

Jakna za ovu sezonu

Kratka vunena jakna

Za početak smo izdvojili fenomenalnu jaknu sa drvenim dugmićima, koja se ove sezone ne preskače.

Vunena jakna

U ovim jaknama ćete izgledati neodoljivo jedinstveno. Unikatan dizajn, savršen kroj i rukom utkana ljubav učiniće da izgledate kao da ste upravo sišli sa modne piste.

Zelena kratka jakna

Prednost ovih modela je što se možete odlučiti za različite odevne kombinacije ispod, a uvek će vam biti toplo i udobno.

Ukoliko tragate za elegantnijom jaknom onda je ovo prava jakna za Vas. Bajkovita kombinacija vune i mohera će Vas uvek grejati, a vrlo interesantni i pažljivo uklopljeni detalji joj daju notu posebnosti. Prefnijen stil ove jakne će staviti akcenat na Vašu ženstvenost.

Ručno tkana ljubičasta jakna

Opuštenija varijanta može biti pravi izbor za Vas! Jakna koja će vam uvek biti saveznik i istaći Vašu posebnost. Predlažemo da uz blejzer-jaknu ukombinujete i neki zanimljiv šešir ili nakit i time stvorite dobro poznati boho chic način odevanja.

Ekskluzivna jakna

Blejzeri se odlično slažu i uz kombinezone, odajući utisak tek dovoljne elegancije: ni preterano elegantno, ni nedovoljno elegantno.

Inspiraciju za sve ovo je vrlo lako naći oko samih nas, potrebno je samo da sagledamo šta su PRAVE VREDNOSTI. 🙂

Pogledajte našu ponudu i odlučite sami koja jakna za ovu sezonu Vama najviše odgovara.

You like this post? Share it with your friends