Idealan poklon – Šal

Idealan poklon? Bliže se novogodišnji i božićni praznici, i većina nas je u dilemi „koji bi bio idelan poklon za…“.  Svako od nas prevrće po mislima koji bi novogodišnji ili božićni dar bio savršen za bitne osobe u našim životima. Verovatno razmišljate šta je to što nije basnoslovno skupo, lepo je, traje i praktično je.

Rešenje se nameće samo od sebe – njegovo veličanstvo šal! Pogledajte blog kako je Šal saveznik Vašeg zdravlja!

Šal je posebno pogodan poklon za zimske dane – neophodan je, a retko ga ljudi sami sebi kupuju. Šal je modni dodatak broj jedan!

POKLON ZA SVAKOGA

Šal je jednostavno idealan poklon za svakoga i za svaku priliku. Kad malo bolje promislite, šal je jednostavno idealan poklon za svakoga. Ovaj modni detalj možete pokloniti bilo kojoj osobi u vašem životu, bez bojazni da poklon neće biti primljen sa zadovoljstvom ili da će biti neukusan. Šal je idealan poklon i za vaše najbliže, kao i za poznanike kojima želite da zahvalite na nečemu ili iskažete svoju naklonost. Šal možete izabrati imajući u vidu ličnost onog kome je namenjen, tako će poklon biti poseban.

ŽENSKI ŠALOVI

Ah, žene! Žene prosto obožavaju šalove; da se zagrću njima, obmotavaju ih oko sebe, pokazuju ih…Šareni, jednobojni, veliki, mali…Šal je predivan poklon za žensku osobu, bez obzira da li je predviđen za ćerku, suprugu, koleginicu ili majku. Postoji li ijedan odevni predmet koji je u isto vreme i praktičan i zanimljiv kao što je šal? U stvari – može biti vrlo zanimljiv ukoliko je u pitanju unikat koji je izrađen od vrhunskog materijala. Koja žena ne bi poželela da je zimi greje i krasi neki od originalnih šalova, kakve izrađuje npr. ISKON mode?

Svaka žena će biti oduševljena prelepim dezeniranim šalom od prirodnog materijala čak i ako ima i više šalova u svom ormanu. Svi mi vrlo dobro znamo da žene izuzetno cene lepe odevne predmete; još ako su ručno rađeni – biće oduševljene. Obradujte svoju devojku ili prijateljicu unikatnim šalom za sva vremena!

MUŠKI ŠALOVI

„Šta pokloniti muškarcu“ je večito pitanje! Poznato je da muškarci manje od žena mare za odevne predmete i poklone; tako da je veoma teško odlučiti se šta darivati jednom muškarcu. Izbor poklona za muškarce je vrlo sužen, to su obično kravata, novčanik ili parfem. Zamislite „iznenađenje“ jednog pripadnika jačeg pola kad za Novu godinu dobije još jednu kravatu!

Međutim, šal je, posebno zimi, potreban svakome, pa i muškarcima. Iznenadite svog supruga, oca ili šefa jednim elegantnim toplim šalom, koji će mu sigurno biti od koristi. Muški pol mnogo više ceni praktične stvari od onih sa čisto estetskom funkcijom. Bilo da je u pitanju čovek vašeg života, bliski prijatelj ili voljeni otac; biće vam zahvalan što ste mislili na njega i kupili mu ono što mu je zaista potrebno.

Dakle, ne tražite dalje i ne razmišljajte, vrhunski izrađen šal od prirodnih materijala je idealan poklon za Novu godinu, koji će oduševiti i najveće probirljivce!
Svaki šal pokazuje poseban stil, pa je svaki šal način da poručite svetu ko ste, bez potrebe da progovorite.

Kolekciju ISKON mode šalova, unikatne kombinacije najkvalitetnijih prirodnih materijala i savršeno izvedenih ručnih radova koji našim šalovima daju PREMIUM proizvod, možete videti ovde:

ŽENSKI ŠALOVI
MUŠKI ŠALOVI

You like this post? Share it with your friends