Četiri razloga za tunike!

Prva asocijacija kada govorimo o tunikama jeste proleće. I zaista, tunike jesu idealne za proleće, ali mi ćemo vam pokazati i četiri razloga zašto bi trebalo da nosite tunike čak i tokom zime.

Tunike su divnog kroja za sve tipove žena. Vrlo lagane i zgodne za različite ambijente: od kancelarije na poslu do šik izgleda za vikende ili pak za udobnost prilikom leta u avionu.

Ukoliko i dalje ne mislite da je tunika pravi izbor za Vas, pogledajte ova četiri razloga:


TUNIKE NA POSLU

Bez obzira na stare klišee, tunika na poslu može biti vrlo osvežavajuća i pravi izbor odeće (osim ukoliko radite u operacionoj sali).

Kako smo već pomenuli, tunike su svestrane, a ta svestranost seže i do kancelarije. Naš dizajn i predivni vezovi će se savršeno uklopiti i istaći Vašu jedinstvenost.

Sparite tuniku sa malo nakita i imaćete savršeno odelo ne samo za posao već i za restoran ili bar nakon posla.

SLAŽU SE SJAJNO SA DŽINSOM

Bež tunika sa kratkim rukavima

Sada je savršeno normalno nositi tunike i sa džinsom, međutim ukoliko nosite uske džins, bitno je napomenuti da se telesni balans stvara time što ćete izabrati model tunike sa širim prorezom. Uz pravu kombinaciju možete izgledati vrlo boemski!

TUNIKE KAO HALJINE

Nositi tuniku kao haljinu je moguće, ali ne uvek. Ponekad je teško da pronađemo tuniku dovoljno dugu da izgleda kao haljina, a posebno ukoliko ste visoki – međutim ISKON mode se potrudio da Vam i tu pomogne: biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo i sa prilagođenim dimenzijama.

UVEK IZGLEDA GLAMUROZNO

Bela pamučna tunika sa čipkom

Kada biste birali odevne komade koji izgledaju glamurozno i opušteno uvek i istovremeno – ne možete pogrešiti sa tunikama. Crne pantalone, bela pamučna ISKON tunika i damske cipele su komadi koji su večni i izgledaju kežual, elegantno, a po potrebi i glamurozno. Zašto tunika? Pre svega, Vi ćete se sećati vrlo lagodno u pamuku; tunika Vas ne steže i dozvoljava Vam slobodu pokreta; ISKON tunike su dizajnirane da svaki Vaš pokret istaknu sa baš onoliko ženstvenosti koliko Vi to i zaslužujete.

 

Ne propustite priliku da, ukoliko već nemate, sebi nabavite barem jednu ISKON mode tuniku, bilo da se radi o klasičnom modelu, bilo da jedinstvenim ručnim vezom želite dodatno da istaknete svoju posebnost.

Pogledajte sve ISKON mode tunike OVDE

You like this post? Share it with your friends